Over mij

Jezelf introduceren als mens vind ik niet eenvoudig. Het is makkelijk om te vervallen in wat je doet, voorbijgaand aan wie je bent. Wie is Tim Schouwenaar?

Ik ben nuchter, praktisch en laat me niet snel van m’n stuk brengen. Wellicht spelen mijn Zeeuwse roots daar een rol in. Over Zeeuwen wordt ook wel gezegd dat ze stug kunnen zijn: daar herken ik mijzelf helemaal niet in. Ik sta open voor iedereen en zal dan ook mensen eerlijk en transparant tegemoet treden. Ik ben een optimist maar ook een realist: ik denk graag in mogelijkheden maar zie ook in wanneer het geen zin heeft ergens nog energie in te steken.

Ik ben getrouwd met Elleke, vader van Leia en woon in het mooie, Groningse Hogeland. Ik geniet enorm van de natuur, ik houd van alle seizoenen en ben een echt buitenmens. Daarom fiets ik veel door de Groningse polder (ca 200 km in de week woon-werk) of vaar met onze zeilboot Tantive IV o.a. het Wad op.

Toch wat woorden over wat ik doe omdat het wel wat over een mens zegt. Als manager operations werk ik bij Radyus in Groningen. Daar houd ik me bezig de gehele operatie van het online marketing bureau. Denk aan teammanagement, productontwikkeling, interne processen stroomlijnen maar ook aan inhoudelijke online marketingvraagstukken zoals het verbeteren van websites op basis van de gegevens die beschikbaar zijn en deze gegevens op een mooie, overzichtelijke manier presenteren.

Wil je meer weten of kennis maken? Spreek me aan op de sociale media via de links onderaan deze website.

Tim Schouwenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *