Meester Tim is een nuchter, praktisch, positief mens. Ik laat me niet snel van m’n stuk brengen. Wellicht spelen mijn Zeeuwse roots daar een rol in. Over Zeeuwen wordt ook wel gezegd dat ze stug kunnen zijn: daar herken ik mijzelf niet in. Ik maak makkelijk contact en geniet van interactie met anderen, jong en oud.

Ik ben getrouwd, vader en woon in het mooie, Groningse Hogeland. Ik geniet enorm van de natuur, ik houd van alle seizoenen en ben een echt buitenmens. Daarom fiets en wandel ik veel door de Groningse polder of vaar met onze zeilboot o.a. het Wad op.

Waarom deze site?

Ik heb een heel traject aan oriëntatie achter de rug voor ik besloten heb om een carièrreswitch naar het onderwijs te maken. In die fase vond ik het enorm waardevol om in contact te komen met en te lezen over mensen die mij voorgingen. Het is niet niks om op je 40ste, met alle verantwoordelijkheden die je in het leven hebt, het roer om te gooien.

Om mijn eigen ervaringen en route van mijn zij-instroom in beroep traject met de wereld te delen, maakte ik deze site. Komt de URL timschouwenaar.nl die ik registreerde in mijn korte ZZP-periode toch nog van pas 🙂

Meer weten of in contact komen? Ik ben te vinden op LinkedIn bijvoorbeeld, maar een berichtje via de contactpagina wordt ook gewaardeerd en vanzelfsprekend beantwoord.