Over mij

Jezelf introduceren als mens vind ik niet eenvoudig. Het is makkelijk om te vervallen in wat je doet, voorbijgaand aan wie je bent. Wie is Tim Schouwenaar?

Ik ben nuchter, praktisch en laat me niet snel van m’n stuk brengen. Wellicht spelen mijn Zeeuwse roots daar een rol in. Over Zeeuwen wordt ook wel gezegd dat ze stug kunnen zijn: daar herken ik mijzelf helemaal niet in. Ik sta open voor iedereen en zal dan ook mensen eerlijk en transparant tegemoet treden. Ik ben een optimist maar ook een realist: ik denk graag in mogelijkheden maar zie ook in wanneer het geen zin heeft ergens nog energie in te steken.

Ik ben getrouwd met Elleke, vader van Leia en woon in het mooie, Groningse Hogeland. Ik geniet enorm van de natuur, ik houd van alle seizoenen en ben een echt buitenmens. Daarom fiets ik veel door de Groningse polder of vaar met onze zeilboot Take 2 o.a. het Wad op.

Toch wat woorden over wat ik doe omdat het wel wat over een mens zegt. Als marketing specialist operations werk ik bij Callvoip / Fritzshop.nl in Groningen. Daar houd ik me bezig alle marketing van de zakelijke telefonieprovider en de webshop voor FRITZ! apparatuur. Denk aan Google Ads campagnes, emailmarketing, data-analyse, websiteontwikkeling en de algemene coördinatie van dit alles.

Wil je meer weten of kennis maken? Spreek me aan op de sociale media via de links onderaan deze website.

Tim Schouwenaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *