De kunst van goede content

U wilt op uw website uitgebreid aan (potentiële) klanten uitleggen wat u te bieden heeft. Of aan uw Facebookvolgers melden dat u nu een geweldige aanbieding heeft. Het verwoorden van uw boodschap kan op veel manieren, welke is de beste? Rekening houden met de ontvanger, maar ook met Google voor de vindbaarheid en met correcte spelling en grammatica. Het schrijven van goede content voor zowel uw website als alle andere kanalen is een kunst op zich. Graag help ik u hierbij.

SEO

Bovenaan staan in de zoekresultaten is het hoogst haalbare. Search Engine Optimization (SEO) is de allesomvattende term van acties om dat gedaan te krijgen. Van groot belang hierin is de tekst die op uw website staat. Bevat deze de juiste keywords en is de content van voldoende kwaliteit om de zoekmachine te laten weten dat juist úw site bovenaan moet staan? Het sleutelen en optimaliseren van uw site is een continu proces waarbij ik graag een actieve rol speel.

Social Media content

Communiceren met uw doelgroep is met de komst van sociale media een stuk eenvoudiger geworden. Wat deelt u met hen? Net als op uw website is ook de content op bijvoorbeeld uw Facebookpagina onderdeel van uw visitekaartje richting uw klanten. Goede teksten en afbeeldingen helpen u uw doelen te bereiken. Samen met u denk ik graag na over de strategie op de social media. Nog geen Facebookpagina of Twitter account? Ik richt deze graag voor u in. Zie daarvoor ook mijn prijzen.

 

Terug naar mijn diensten of neem contact met me op