Websites volgens Tim

Door mijn achtergrond en persoonlijkheid heb ik een praktische kijk op websites. Ik ben altijd op zoek naar het waarom. Uw website is namelijk een middel om iets te bereiken, geen doel op zich. Wanneer we samen helder hebben met welk doel uw website ingericht zal worden, is het ook gemakkelijker een koers uit te zetten om dit te bereiken. Door een persoonlijke benadering en gedegen kennis van het internet haak ik u aan op het gehele traject.

Nuchter advies

In een goed gesprek over doelen, mogelijkheden en doelgroepen zet ik samen met u de koers uit naar de beste website. Dat is geen momentopname. Een website vraagt constant aandacht, analyse en bijsturen. Als een schip op zee. Door langdurig samen te werken komen we tot de beste resultaten. Ik blijf betrokken, constant op zoek naar verbeteringen om online op koers te blijven. Hoe ik dat doe? Lees meer over optimalisatie.

Doelgerichte websites

Het bekendste voorbeeld van een doelgerichte website is een logo met 1 invulveld in een wit vlak zoals Google. Geef de gebruikers waarvoor ze komen zonder afleiding. In het WordPress CMS maak ik websites die aansluiten bij uw doelen. Een goede site maakt het gebruikers makkelijk om te vinden waarvoor ze komen. Dat betekent een moderne, goed doordachte site die ook op smartphones en tablets goed weergegeven wordt. Websites met de juiste content die goed vindbaar zijn.

Voordelig

Mijn doel is het bijstaan van de kleinere, lokale ondernemers. Ik zie mijzelf niet als online marketing consultant met bijbehorend uurtarief maar als partner om tot de beste online resultaten te komen. Ik geniet het meest wanneer ik samen met u tot mooie resultaten kan komen en ga voor een langdurige samenwerking. Ik hanteer daarom duidelijke, scherpe prijzen.

 

Terug naar mijn diensten of neem contact met me op

Websites op koers