Onderhoud, analyse en optimalisatie

Het live zetten van een website is het begin van de optimalisatie. Niet alleen onderhoud van de content en het contentmanagementsysteem (CMS) zijn belangrijk. In alle websites die ik maak zorg ik ervoor dat de statistieken duidelijk zijn door Google Analytics in te bouwen. Hiermee zie ik niet alleen hoeveel mensen er op uw site komen. Door mijn ervaring vertellen de statistieken mij veel meer. Wat ik vervolgens met u doorneem en omzet in concrete acties ter verbetering van uw website.

Onderhoud

Het onderhoud van uw website is van groot belang. Niet alleen voor de vindbaarheid in Google, maar ook voor de bezoekers. Het up-to-date houden van uw CMS zorgt voor de beveiliging van uw site, terwijl het regelmatig verversen van bijvoorbeeld uw nieuwsoverzicht of menukaart aan gebruikers een reden geeft om terug te komen.

Analyse

De bezoekersaantallen zijn maar een voorbeeld van de vele statistieken die op uw website gegenereerd worden. Het vinden van knelpunten die ervoor zorgen dat uw doelen niet behaald worden is mijn uitdaging. Vervolgens zal ik deze in heldere taal aan u toelichten. Het vaststellen van knelpunten is een vertrekpunt voor optimalisatie van uw website. De oplossingen bespreken we samen zodat u altijd weet wat er gebeurt op uw website.

Optimalisatie

Er zijn veel onderdelen van een website die constant verbeterd kunnen worden. Misschien blijkt uit de statistieken dat gebruikers van uw website midden in een bestelproces afhaken? Of uw concurrent staat nog altijd boven u in de Google-zoekresultaten bij de keywords die voor u van belang zijn. Teksten herschrijven, designs aanscherpen, functionaliteiten toevoegen: het zijn allemaal voorbeelden van zaken die uw website beter kunnen maken in het behalen van uw doelen.

Gestuurd door de data van uw eigen website bedenk ik samen met u op maat oplossingen en voer deze graag voor u uit.

 

Terug naar mijn diensten of neem contact met me op

Onderhoud en optimalisatie van uw website