Campagnes

U kunt wachten tot uw klanten u gevonden hebben. U kunt ze ook zelf opzoeken. Er zijn verschillende manieren om uw klanten online te vinden, zoals Adwords campagnes, affiliate partijen en Facebook ads.  Wanneer deze slim en doelgericht ingezet worden, kunt u uw investering dubbel en dwars terugverdienen. Met mijn jarenlange ervaring bij een online advertentienetwerk denk ik graag mee welke kanalen voor u rendabel kunnen zijn.

Strategie

Er zijn veel aanbieders om uw website te promoten. Elk netwerk heeft haar eigen voor- en nadelen en publiek. De keuze voor het netwerk bepaalt dan ook in hoge mate het succes. Samen met u definieer ik de doelgroep en doelstellingen van de campagne en ga ik op zoek naar de kanalen die daarbij het beste passen.

Analyse en optimalisatie

Op internet is alles meetbaar. Door de campagnes slim in te richten en op uw website nauwlettend te volgen wat de effecten zijn van de campagnes, worden sneller resultaten behaald. Met mijn ervaring zie ik in de statistieken snel waar eventuele knelpunten zitten en los ik deze op. Met u bespreek ik regelmatig persoonlijk de resultaten waarbij transparantie in kosten en opbrengsten centraal staat.

Kosten

Het voeren van actieve campagnes kost uiteraard geld. Het is niet zo dat alleen met duizenden euro’s marketingbudget resultaten te behalen zijn op internet. Wanneer elke euro bedachtzaam en gericht wordt uitgegeven is de kans dat er wat voor terugkomt groter. Ik zal altijd in uw belang uw budget, hoe groot of klein ook, inzetten. Wanneer uw resultaten goed zijn, ben ik pas tevreden!

 

Terug naar mijn diensten of neem contact met me op